Odchudzanie

Wojtek

Odchudzanie

Postautor: Wojtek » 16 lip 2015, 20:24

Witam wszystkich zrzucających z wagi. :D
Ja już ważę 136 kg. Zimą ważyłem 148 kg. Jazda na rowerze już coraz lepsza nie bolą pośladki. Dobrałem sobie odpowiedni rower, dobra rama i z żelowym siodełkiem. Jest coraz lepiej. Zamierzam chudnąć 5 kg miesięcznie tak do 100 kg. :D

Asia

Re: Odchudzanie

Postautor: Asia » 16 lip 2015, 20:27

Podjadanie stopuje podbnież apeti block

Jacek

Postautor: Jacek » 16 lip 2015, 20:30

Wojtku w twoim wieku musisz zadbać o wątrobę i smukła sylwetkę :D

Anonim55

Postautor: Anonim55 » 22 sie 2015, 18:39

Spróbuj tak jak ja zastosować dietę oraz suplement wspomagający odchudzanie.Ja stosuje Therm Line Man i po dwóch miesiącach zszedłem na wadze 11kg.

Kimonko

Postautor: Kimonko » 10 paź 2015, 10:49

Również biorę Therm Line Man i fajnie spada waga.A zależy mi na jak najszybszej utracie kilogramów bo już w styczniu ślub i trzeba się prezentować.

Miron

Postautor: Miron » 16 mar 2016, 23:37

Tak jak napisał ktoś powyżej nie ma co psuć sobie wątroby suplementami.Zrób badania genetic lab i śmigaj z nimi do trenera personalnego oraz dietetyka.Podczas odchudzania należy odpowiednio zadbać nie tylko o wygląd ale również o samopoczucie i swój organizm.Z raportem z tego badania będziesz mieć wszystko dobrane pod stan organizmu tak aby nic Ci nie zaszkodziło.Wiecej na temat samego badania na stronie geneticlab.com

annam

Postautor: annam » 28 mar 2019, 07:08

Spalacze są fajne ale tylko na ostrym wysiłku i tylko naturalnie.

jan.maka

Postautor: jan.maka » 28 cze 2019, 12:07

Tylko zdrowe odżywianie i wysiłek, umiarkowany sport - kluczem do wymarzonej sylwetki - prawda znana nie od dziś ;)

walek12

Postautor: walek12 » 29 lis 2020, 12:56

gratulacje! Ja też właśnie jestem na diecie i też jestem dumny... już 10 kg za mną! :)
Ostatnio skorzystałem z pomocy Dietetyk kliniczny Warszawa. Jestem bardzo zadowolony i na prawdę diety działają.

libi

Postautor: libi » 11 mar 2021, 16:53

Otyłość to niestety plaga naszych czasów. Dla swojego zdrowia zawsze warto z nią walczyć. Trzymam kciuki za wszystkich, którzy chcą zmienić swoje odżywianie i styl życia. Sama też kiedyś miałam problem z nadwagą więc wiem jak negatywny wpływ ma ona na całe nasze życie. Tak naprawdę diety, wprowadzane na chwilę nic nie zmienią, trzeba całkowicie zmienić swoje dotychczasowe nawyki żywieniowe. Poczytajcie co o odchudzaniu piszą dietetycy, którzy pomagają leczyć otyłość https://www.powrotdonatury.com.pl/zdrowie/leczenie-otylosci-krakow. Czasami lepiej zwrócić się o pomoc do dietetyka niż samemu eksperymentować. Powodzenia :)

Wróć do „Odchudzanie i diety”