Jak najszybciej schudnąć bez efektu jojo?

admin
Administrator

Jak najszybciej schudnąć bez efektu jojo?

Postautor: admin » 13 maja 2015, 09:23

No bo cóż że zjadę z wagi jak zaraz po pół roku, rok powrót do podjadania.

Basia

Re: Jak najszybciej schudnąć bez efektu jojo?

Postautor: Basia » 13 lip 2015, 09:39

Zdrowa dieta i aktywność fizyczna to podstawa ale w odchudzaniu ważny jest też stan naszego jelita grubego, regularne i prawidłowe oczyszczanie jelita przynosi zaskakujące efekty na większość chorób dzisiejszych czasów w tym również odchudzanie. Mój dietetyk polecił mi ostatnio sok z owoców triphala, który pomaga w regulacji pracy jelita grubego... polecam wszystkim którzy chcą pozbyć się zbędnych kilogramów.

Mariusz

Postautor: Mariusz » 10 paź 2015, 11:08

Polecam wszystkim DrJacobs.pl poprawia witalność i zwiększa wydolność niweluje zaburzenia seksualne :D
http://www.pwmgama.pl/ :D

koronka

Postautor: koronka » 08 wrz 2016, 08:43

To zależy ile masz tych kilogramów na plusie. Jeśli jest ich kilka wystarczy kilka tygodni diety i treningów, a później bardziej racjonalne odżywianie. Jeśli jest ich jednak więcej to czasem to nie wystarczy. U osób otyłych czasem jedynym rozwiązaniem są zabiegi http://klinika-mazan.pl/oferta-bariatria.php. No ale o tym to lekarz musi zdecydować, a w ogóle to lepiej nie dopuścić do rozwoju otyłości, poprzez profilaktyczne dbanie o sylwetkę.

gabrylla

Postautor: gabrylla » 12 kwie 2021, 11:48

Sama mam z tym problem... wiem, że powinnam zmienić nawyki żywieniowe, bo co z tego, że schudnę, jak za chwilę znów tyję. U mnie problemem jest to, że mieszkam z rodzicami i jem to, co aktualnie jest w lodówce... Moi rodzice raczej jedzą wszystko, nie zwracają uwagi na kcal i w domu nie ma dietetycznego, czy - zdrowego jedzenia. Więc prędzej czy później, kiedy jest głodna, a nic zdrowego pod reką nie mam - sięgam po rzeczy szybkie i niezdrowe, niestety. Ale tylko takie mam w lodówce.

----------------
najlepszy lakiernik Poznań, jakiego znam!

Miśka860

Postautor: Miśka860 » 24 cze 2022, 16:08

Od początku kwietnia jestem na diecie. Nie jem cukru, białego pieczywa i makaronów, staram się ograniczać węglowodany. Szukam jeszcze na odchudzanie suplement diety, zależy mi żeby był naprawdę sprawdzony. Według opinii użytkowników najlepszy jest Forte Pharma Xtraslim 700, bo ma mocny a jednocześnie naturalny skład. Z chromem miałam już kiedyś do czynienia i faktycznie dawał dobre efekty więc chyba się zdecyduję, tym bardziej, że są tu też glony wakame, a czytałam, że świetnie sobie radzą z odchudzaniem.

Wróć do „Odchudzanie i diety”